ISSN 2255-2316
Alboko panela
Gonbidatu gisa ari zara
Sartu
OCW
Letra-tamaina
A-
A
A+
Gunearen kolorea
R
A
A
A
Joan eduki nagusira zuzenean
OCW
Alboko panela
Hasiera
Ikastaroak esparruka
Beste OCW web gune batzuk
MIT OCW
Universitat Oberta de Catalunya OCW
OCW de la Universidad Politécnica de Madrid
Universitat d'Alacant OCW
OCW UPV/EHU
Gehiago
Gonbidatu gisa ari zara
Sartu
Hasiera
Ikastaroak esparruka
Beste OCW web gune batzuk
Tolestu
Zabaldu
MIT OCW
Universitat Oberta de Catalunya OCW
OCW de la Universidad Politécnica de Madrid
Universitat d'Alacant OCW
OCW UPV/EHU
Erabiltzaileak
Zabaldu guztia
Tolestu guztia
Zabaldu ikastaroaren aurkibidea
Restauracion Colectiva
Topic 3
Topic 3
Atalaren laburpena
MATERIALES DE ESTUDIO
Aukeratu Tema 1. Introducción jarduera
Tema 1. Introducción
Fitxategia
Aukeratu Tema 2. Conceptos básicos jarduera
Tema 2. Conceptos básicos
Fitxategia
Aukeratu Tema 3. Modelos de Restauración Colectiva jarduera
Tema 3. Modelos de Restauración Colectiva
Fitxategia
Aukeratu Tema 4. Tipos de Restauración Colectiva jarduera
Tema 4. Tipos de Restauración Colectiva
Fitxategia
Aukeratu Tema 5. Nuevas Tecnicas de cocinado jarduera
Tema 5. Nuevas Tecnicas de cocinado
Fitxategia
Aukeratu Tema 6. Diseño y equipamiento jarduera
Tema 6. Diseño y equipamiento
Fitxategia
Aukeratu Tema 7. Legislación jarduera
Tema 7. Legislación
Fitxategia
Aukeratu Tema 8. Repercusiones en el valor nutritivo de los alimentos en Restauración Colectiva jarduera
Tema 8. Repercusiones en el valor nutritivo de los alimentos en Restauración Colectiva
Fitxategia
Aukeratu Tema 9. Diseño de menús jarduera
Tema 9. Diseño de menús
Fitxategia
Aukeratu Tema 10. Elaboración de menús en comedores escolares jarduera
Tema 10. Elaboración de menús en comedores escolares
Fitxategia
Aukeratu Tema 11. Elaboración de dietas en comedores de adultos jarduera
Tema 11. Elaboración de dietas en comedores de adultos
Fitxategia
Aukeratu Tema 12. Elaboración de dietas en residencias de ancianos jarduera
Tema 12. Elaboración de dietas en residencias de ancianos
Fitxategia
Aukeratu Tema 13. Alimentación hospitalaria jarduera
Tema 13. Alimentación hospitalaria
Fitxategia
Aukeratu Tema 14. Control de Calidad jarduera
Tema 14. Control de Calidad
Fitxategia