Abrir la web corporativa de la universidad Abrir la web corporativa de la universidad
ISSN 2255-2316
Gonbidatu gisa ari zara
Sartu
OCW
Letra-tamaina
  • A-
  • A
  • A+
Gunearen kolorea
  • R
  • A
  • A
  • A
Joan eduki nagusira zuzenean
OCW
  • Hasiera
  • Ikastaroak esparruka
  • Beste OCW web gune batzuk
    MIT OCW
    Universitat Oberta de Catalunya OCW
    OCW de la Universidad Politécnica de Madrid
    Universitat d'Alacant OCW
  • OCW UPV/EHU
  • Gehiago
Gonbidatu gisa ari zara
Sartu
OCW
Hasiera Ikastaroak esparruka Beste OCW web gune batzuk Tolestu Zabaldu
MIT OCW Universitat Oberta de Catalunya OCW OCW de la Universidad Politécnica de Madrid Universitat d'Alacant OCW
OCW UPV/EHU Erabiltzaileak
Zabaldu guztia Tolestu guztia
  1. Nanotecnología en alimentos
  2. PRÁCTICAS, EJERCICIOS Y ACTIVIDADES
  3. Datos espectro visible-química verde

Datos espectro visible-química verde

Osaketaren baldintzak

Datos espectro UV-visible - química verde

    • Datos espectro visible-química verde Datos espectro visible-química verde
      • Ajo Ajo
        • AgNO3.TXT AgNO3.TXT
        • NP Ag y Ajo_90 min.TXT NP Ag y Ajo_90 min.TXT
      • Anís estrellado Anís estrellado
        • AgNO3.TXT AgNO3.TXT
        • Extracto Anís Estrellado.TXT Extracto Anís Estrellado.TXT
        • NP Ag y Anís estrellado_24h.TXT NP Ag y Anís estrellado_24h.TXT
      • Miel Miel
        • AgNO3.TXT AgNO3.TXT
        • Extracto Miel.txt Extracto Miel.txt
        • NP Ag y Miel_1h.TXT NP Ag y Miel_1h.TXT
        • NP Ag y Miel_20min.TXT NP Ag y Miel_20min.TXT
        • NP Ag y Miel_24h.TXT NP Ag y Miel_24h.TXT
        • NP Ag y Miel_35min.TXT NP Ag y Miel_35min.TXT
        • NP Ag y Miel_Disolución inicial.TXT NP Ag y Miel_Disolución inicial.TXT
      • Rosa Rosa
        • AgNO3.TXT AgNO3.TXT
        • Extracto Rosa.TXT Extracto Rosa.TXT
        • NP Ag y Rosa_5h.TXT NP Ag y Rosa_5h.TXT
        • NP Ag y Rosa_24h.TXT NP Ag y Rosa_24h.TXT
      • Té Té
        • AgNO3.TXT AgNO3.TXT
        • Extracto Té.TXT Extracto Té.TXT
        • NP Ag y Té_1 h.TXT NP Ag y Té_1 h.TXT
        • NP Ag y Té_10 min.TXT NP Ag y Té_10 min.TXT
        • NP Ag y Té_24 h.TXT NP Ag y Té_24 h.TXT
        • NP Ag y Té_25 min.TXT NP Ag y Té_25 min.TXT
        • NP Ag y Té_Disolución inicial.TXT NP Ag y Té_Disolución inicial.TXT
Aurreko jarduera Práctica 03 - Síntesis de nanopartículas de plata mediante química verde
Hurrengo jarduera Práctica 04 - Adsorción de arsénico mediante nanopartículas de óxido de hierro
Abrir la web de eCampus
Lege Oharra
Cookie-Politika
Erabiltzeko baldintzak
Pribatutasun politika
App deskargatu
eCampus aplilkazioa App Store-an lortu eCampus aplilkazioa Google Play-en lortu
UPV/EHU en Facebook (abre ventana nueva) UPV/EHU en Twitter (abre ventana nueva) UPV/EHU en LinkedIn (abre ventana nueva) UPV/EHU en YouTube (abre ventana nueva) UPV/EHU en Instagram (abre ventana nueva) UPV/EHU en Vimeo (abre ventana nueva)