ISSN 2255-2316
Alboko panela
Gonbidatu gisa ari zara
Sartu
OCW
Letra-tamaina
A-
A
A+
Gunearen kolorea
R
A
A
A
Joan eduki nagusira zuzenean
OCW
Alboko panela
Hasiera
Ikastaroak esparruka
Beste OCW web gune batzuk
MIT OCW
Universitat Oberta de Catalunya OCW
OCW de la Universidad Politécnica de Madrid
Universitat d'Alacant OCW
OCW UPV/EHU
Gehiago
Gonbidatu gisa ari zara
Sartu
Hasiera
Ikastaroak esparruka
Beste OCW web gune batzuk
Tolestu
Zabaldu
MIT OCW
Universitat Oberta de Catalunya OCW
OCW de la Universidad Politécnica de Madrid
Universitat d'Alacant OCW
OCW UPV/EHU
Erabiltzaileak
Zabaldu guztia
Tolestu guztia
Zabaldu ikastaroaren aurkibidea
La química culinaria: Una visión química de las bases de la cocina [2022/10][eus]
MATERIALES DE ESTUDIO
MATERIALES DE ESTUDIO
Atalaren laburpena
Aukeratu T0 INTRODUCCION jarduera
T0 INTRODUCCION
Fitxategia
Aukeratu T1 EL AZUCAR jarduera
T1 EL AZUCAR
Fitxategia
Aukeratu T2 HUEVO jarduera
T2 HUEVO
Fitxategia
Aukeratu T3 LECHE jarduera
T3 LECHE
Fitxategia
Aukeratu T4 GELATINAS jarduera
T4 GELATINAS
Fitxategia
Aukeratu T5 COCINAR CARNE Y REACCIONES DE MAILLARD jarduera
T5 COCINAR CARNE Y REACCIONES DE MAILLARD
Fitxategia
Aukeratu T6 COCINA MOLECULAR jarduera
T6 COCINA MOLECULAR
Fitxategia