Joan eduki nagusira zuzenean
Alboko panela
English
Español
Euskara
Beste OCW web gune batzuk
MIT OCW
Johns Hopkins OCW
Universitat Oberta de Catalunya OCW
OCW de la Universidad Politécnica de Madrid
Universitat d'Alacant OCW
Gonbidatu gisa ari zara (
Sartu
)
Oinarrizko eragiketak elikagaien industrian I, [2017/11][eus]
Hasiera
Ikastaroak
(2017) 10. zk - núm. 10
Saiakuntza Zientziak
Oinarrizko eragiketak elikagaien industrian I
IKASTEKO MATERIALAK
Solver erreminta ikasteko bideotutoriala
Solver erreminta ikasteko bideotutoriala
Solver%20erreminta%20erabiltzen%20ikasten.wmv
Azken aldaketa: larunbata, 2017(e)ko martxoaren 18(e)an, 13:40(e)tan
Oinarrizko eragiketak elikagaien industrian I
Hasiera
Ikastaro guztiak
◄ 3. Gaia. Ponpak
Joan hona...
Joan hona...
Irakaskuntza Gida
1. Gaia. Oinarrizko eragiketak elikagaien industrian
2. Gaia. Jariakin sistemaren balantze makroskopikoak
3. Gaia. Ponpak
4. Gaia. Erreologia: Jariakin ez-Newtoniarrak
Eranskinak (4.gaia)
5. Gaia. Emari bolumetrikoaren eta biskositatearen neurketa
ERANSKINA_Emari neurgailuen diseinu-ekuazioak
6. Gaia. Ohantze porotsuak
7. Gaia. Bero transmisioa egoera egonkorrean
8. Gaia. Bero trukagailuak
9. Gaia. Bero transmisioa egoera ez egonkorrean
OCW 2015 (8.zbk) Ingeniería Química
R.P. Singh (2013) Explore Food Engineering
Bideotutorialak (2. eta 3. gaia)
Bideotutorialak (4. gaia)
Bideotutorialak (7.gaia)
Bideotutorialak (8. gaia)
Bideotutorialak (9. gaia)
Ariketa ebatzien zerrenda
Ariketen ebazpena (Excel fitxategiak)
Ariketa gehigarrien zerrenda
LPB1_Elikagai likidoen ponpaketa
LPB2_Elikagaien propietate erreologikoak
LPB3_Konbekzio koefizientearen kalkulua
LPB4_Hodi bikoitzeko bero-trukagailuak
Autoebaluazioa (1)
Autoebaluazioa (2)
Autoebaluazioa (3)
Autoebaluazioa (4)
Autoebaluazioa (5)
Autoebaluazioa (6)
Autoebaluazioa (7)
Autoebaluazioa (8)
Autoebaluazioa (9)
Autoebaluazioen EMAITZAK
Miren Gallastegui Villa
Eva Epelde Bejerano
Bibliografia
4. Gaia. Erreologia: Jariakin ez-Newtoniarrak ►